Популярна верига за бързо хранене стартира безпрецедентна рекламна акция по

...
Популярна верига за бързо хранене стартира безпрецедентна рекламна акция по
Коментари Харесай

Реклама призовава рускините да забременяват от футболисти

Популярна верига за бързо хранене започва невиждана рекламна акция по време на Световното състезание по футбол в Русия. Местните заведения за хранене на компанията дадоха обещание по 4 млн. рубли (около 40 000 евро) и безвъзмездни бургери до края на живота си на рускините, които съумеят да забременеят от някой футболист на Мондиала. „ Напред, ние имаме вяра във вас! “, обърнаха се те към милиони дами.

Авторите на акцията настояват, че влагат в нея единствено положителни планове, само че обяснението им звучи куриозно. Забременявайки от най-силните играчи в света, съветските дами ще подсигуряват бъдещи триумфи на своя народен тим, тъй като ще предадат на идващите генерации най-хубавите футболни гени. С тази благородна цел акцията щяла да способства за обществената отговорност на веригата за бързо хранене.

Бурната реакция на обществото в обществените мрежи и зародилото напрежение докара до отменянето на акцията единствено два дни след нейното пускане. Дали за това време някоя напориста и съблазнителна рускиня е съумяла да си „ обезпечи “ гените на футболист от мондиала, ще се разбере след девет месеца. Не се знае обаче дали след прекъсването на акцията към момента важи обещанието за награда от 40 000 евро и безвъзмездни бургери за родилката и детето. И по какъв метод ще се потвърди дали бебето фактически е наследило „ най-хубавите футболни гени “.

Всъщност цялата акция бе замислена като смешка и основана, с цел да иронизира изявлението на съветската депутатка Тамара Плетньова, която прикани съветските девойки да не вършат секс с чужденци по време на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР