Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа абсолютно фалшива

...
Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа абсолютно фалшива
Коментари Харесай

Прочута туристическа дестинация в Бали се оказа фалшива

Популярна туристическа дестинация на остров Бали се оказа безусловно подправена и съществува в действителност единствено в “Инстаграм”, настояват туристи онлайн и в известния уеб страница “Трип адвайзър”.

Т.нар. “Порти към рая” се намират в храм Лемпуянг в Карангасем. На фотосите в интернет можете да видите необикновената врата в типичен за мястото жанр и отраженията на посетителите във водата пред тях.
View this post on Instagram
“What’s a King to a God?”

A post shared by Pomp (@pompglobal) on Jul 1, 2019 at 5:13am PDT

Оказва се обаче, че в този храм вода няма. Няма даже шадраван на това място, а невероятните фотоси в “Инстаграм” са реализирани със зрителна машинация с огледала.
View this post on Instagram
#렘푸양사원 #lempuyangtemple

A post shared by 오길수 (@5gilsu) on Jul 9, 2019 at 7:16am PDT

В “Трип адвайзър” се появиха и отрицателни ревюта на балийския храм. “Без обработка множеството фотоси наподобяват напряко елементарни. Тези, които виждате онлайн са красиви, тъй като са снимани с отражение в огледало, което основава визията за езеро”, написа един консуматор.

Proof that Instagram influencers have ruined everything

My hopes & dreams were shattered when I found out the “water” at the Gates of Heaven is actually just a piece of glass under an iPhone pic.twitter.com/oiahI5VCIo
— Polina Marinova (@polina_marinova) July 4, 2019
В “Инстаграм” се появиха и фотоси, на които се вижда по какъв начин локален гражданин употребява огледало, с цел да снима съвършената туристическа фотография.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР