Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само

...
Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само
Коментари Харесай

Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

Популярна диета подсигурява, че можете да влезете във форма единствено за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите сред 4 и 6 кг.

През цялата седмица е разрешено да хапвате кисело мляко в безкрайно количество, само че с потреблението на другите продукти трябва да се преценявате.

Диетолози също признават резултата на диетата с кисело мляко, само че предизвестяват, че този хранителен режим не би трябвало да се ползва прекомерно постоянно.

Допустимо е да спазвате тази диета един път на два месеца, като в седемте дни от седмицата с изключение на кисело мляко би трябвало да консумирате и други храни.

В първия, втория и третия ден в менюто си би трябвало да добавите варен ориз и варени картофи, като е позволено и да пиете по една чаша бяло вино. Друг алкохол или газирани напитки не са позволени.

В четвъртия, петия и шестия ден се разрешава да хапвате варено или печено пилешко филе. Можете да добавите и гарнитура от пресни зеленчуци. През тези дни алкохолът не е разрешен.

През седмия ден от диетата с изключение на киселото мляко може да хапвате единствено плодове без банани и грозде. В последния ден от седмичната диета може да изпиете една чаша бяло вино.

Специалистите по хранене показват, че откакто приключите с диетата, е значимо да не започнете с изобилната консумация на храна, а последователно да увеличавате количеството на продуктите, с които се храните.

По време на диетата кафето и чаят са разрешени, стига да не надвишават количеството от една чаша дневно.

Според диетолозите хранителният режим е сложен единствено през първите два дни, само че по-късно организмът се настройва към храненията.

Диетата с кисело мляко е доста лесна за използване, тъй като не изисква огромно многообразие от хранителни артикули, които да редувате в менюто си.

Чрез киселото мляко, като се изключи че ще свалите ненужните килограми, и ще изчистите организма си от токсините.

Киселото мляко е главен артикул и при множеството разтоварващи диети и наложителна здравословна храна всеки човек.

 

gotvach.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР