Популярен сайт за възрастни предлага на американския гросмайстор Ханс Ниман

...
Популярен сайт за възрастни предлага на американския гросмайстор Ханс Ниман
Коментари Харесай

Сайт за възрастни предложи на гросмайстор 1 милион, за да предава на живо негова шахматна партия напълно гол

Популярен уебсайт за възрастни предлага на американския гросмайстор Ханс Ниман един милион $, с цел да предава онлайн негова шахматна партия изцяло гол, написа Дейли Стар.

Предложението би трябвало да помогне на американеца да потвърди, че не си е служил с машинация, когато победи международния първенец Магнус Карлсен на Grand Chess Tour в Сейнт Луис при започване на септември.

В шахматните среди Ниман е обвинен, че е употребявал вибриращи анални топчета, които му подсказвали ходове, измислени от изкуствен интелект за сензационната победа над норвежеца.

В понеделник, 19 септември, на онлайн шампионата Generations Cup шахматният скандал навлезе в нов стадий, откакто Карлсен загуби демонстративно от Ниман. Световният първенец изигра първия ход с черните фигури, след което изключи камерата си и напусна партията.

Уебсайтът за възрастни, който твърди, че има 400 милиона гледания месечно, споделя, че е изпратил писмо до Ниман, в което поздравява 19-годишния гросмайстор за успеха му и показва състрадание към всички обвинявания в машинация против него.

„ Жалко е, че шахматната общественост ви подозира за евентуална машинация “, се споделя в апела. „ Съгласете се с нашето предложение и докажете на всички, че сте прав. "

След два кръга на Generations Cup Ниман е на шесто място. Карлсен е трети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР