Популярен френски писател и телевизионен водещ предизвика остри критики в

...
Популярен френски писател и телевизионен водещ предизвика остри критики в
Коментари Харесай

Френски водещ взриви публичното пространство: Жените над 50 г. са прекалено стари за любов

Популярен френски публицист и ефирен водещ провокира остри рецензии в целия свят, като сподели, че дамите над 50 години са "прекалено остарели " за обич и за него са "невидими ", заяви Ройтерс.

Ян Моа, който е на 50 години, сподели пред сп. "Мари Клер ", че "не е кадърен " да обича жена на неговата възраст и избира да излиза с по-млади дами, изключително с корейско, китайско и японско родословие.

"Предпочитам телата на по-млади дами, това е всичко. Точка. Тялото на една 25-годишна жена е извънредно. Тялото на жена на 50 не е извънредно изобщо ", сподели Моа, награждаван публицист и ефирен водещ.

Думите на Моа провокираха отвращение в целия свят, изключително в обществените мрежи. Една журналистка даже пусна фотография на задните си елементи, която към този момент е изтрита.

"Ето, дупето на жена на 52... какъв имбецил си, не знаеш какво пропускаш ", написа журналистката Коломб Шнек в Инстаграм.

Други пуснаха фотоси на кинозвезди на 50 години - Холи Бери, Дженифър Анистън, Моника Белучи, с цел да оборят изказванията на Моа, че по-възрастните не са привлекателни. В отговор на рецензиите писателят сподели пред локално радио, че не може нищо да направи и избира по-млади дами.

"Харесвам който желая и не би трябвало да давам отговор пред съд на усета ", сподели Моа пред радио Ер Те Ел.

"Петдесетгодишните дами също не ме поглеждат. Те си имат друга работа и не им се занимава с невротик, който написа и чете по през целия ден. Не съм елементарен човек ", добави Моа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР