Популистко подхвърлени точки от страна на Васил Божков, като зад

...
Популистко подхвърлени точки от страна на Васил Божков, като зад
Коментари Харесай

Политологът Анастас Стефанов: Божков едва ли не е хъш в изгнание и прави, каквото може

„ Популистко подхвърлени точки от страна на Васил Божков, като зад това цели да се приказва за него, за това, че се бори против модела в страната. Той е надали не е хъш, който е в заточение и каквото може, прави отдалечено “. Това разяснява пред БНР политологът Анастас Стефанов от проучвателен център „ Тренд “.
По думите му тематиката е екзотична за коментар и завладява медийно и обществено внимание: „ Политическият хайлайф ще се опита да се възползва и да извлече дивиденти. Друг е въпросът, че каквито и да са дивидентите, е противоречиво да се извличат по този метод “.

Политологът добави във връзка предложенията в закона за Министерство на вътрешните работи, с които се предвиждаше основаването на доброволни формирования за оказване на подпомагане на полицейските органи:

„ Това също е тип популизъм... Очаквам да има искри и в идващите месеци, тъй като Обединените патриоти ясно осъзнават, че присъединяване им във властта и пребиваването безлично в информационен проект води до занижаване на идентичността. Затова държанието им не е учудващо “.

Стефанов разяснява и последното изследване на Тренд, съгласно което обществото ни е склонно да има вяра в тайни теории, защото живее в информационен безпорядък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР