Попречи ни майсторството да реализираме създадените положения, ще работим върху

...
Попречи ни майсторството да реализираме създадените положения, ще работим върху
Коментари Харесай

Славков: Tотално надиграхме Локомотив София

„ Попречи ни майсторството да осъществяваме основаните положения, ще работим върху този миг. За мен е значимо това, което демонстрират момчетата на терена. Щастлив съм, че упражнявам тези същински мъже. Играхме против един сериозен тим. Станислав Генчев и Живко Миланов са страхотни треньори. Радвам се, че тотално надиграхме Локомотив София. Отборът има жанр и образ на терена. Всеки един знае другия на къде ще тръгне. Отборът израства от ден дневно. Локомотив София нямаше действителни положения, само че това е футболът, не постоянно побеждава най-хубавия “, съобщи Ангел Славков.

„ Ние си имаме наша тактика, която си съблюдаваме. Имаме няколко хрумвания, които са част от нашата игра. Важното е, че през второто полувреме показахме едно доста положително лице. Бяхме разучили Локомотив София и се възползвахме от слабостите му. Отдавна не съм виждал по този начин съперникът ни да е спретнат толкоз надълбоко “, сподели още той.

„ Винаги има какво да се желае в живота. Момчетата поставят огромен труд, а мачовете са през три дни. Опитвам се всичките футболисти да върша ротация без отбраната, тъй като в случай че тя е добра – не се пипа. Ще покажем какво значи академията на Славия. Имахме една цел през първото полувреме, която Влади осъществя съвършено. Най-важното е, че Емил Стоев познава духа на Славия и се бори за състава, когато имаш сърце, темперамент и си добре квалифициран можеш да играеш на всяка позиция. Всеки мач се готвим друго съгласно съперника. Ще бъде чест да играем на прелестния нов стадион на Ботев Пловдив, само че тук ще бъде даден късмет на по-младите “, приключи старши треньорът на Славия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР