Поппевицата Лиляна Деянова, по-известна като ЛиЛана, беше освободена под домашен

...
Поппевицата Лиляна Деянова, по-известна като ЛиЛана, беше освободена под домашен
Коментари Харесай

Пуснаха певицата ЛиЛана под домашен арест

Поппевицата Лиляна Деянова, по-известна като ЛиЛана, беше освободена под домакински арест. Тя, съдруужникът й Мартин Димитров и брат й Александър Деянов са обвинени в това, че посредством фирмата  " Нованор " са източили евросредства, като са продали един и същи програмен продукт на няколко компании. 

Специализираният углавен съд счете, че няма опасност Деянова да се укрие или да извърши закононарушение. Няма обосновано съмнение и за авторство за едното обвиняване - закани към чиновници в АПИ. Според магистратите би трябвало да има баланс сред ползите на досъдебното произвеждане и тези на обвинената и мярката за неотклонение да не се трансформира в принуда. 

Адвокатът й Николай Хаджигенов съобщи, че ще апелира домашния арест, тъй като, по думите му, ЛиЛана би трябвало да е на независимост без мярка за неотклонение.
Гледането на мярката в Апелативния профилиран углавен съд е планувана за 11 юни.

Братът на певицата Александър Деянов, прочут като бийтбоксъра Скилър, към момента е на независимост, макар че отхвърля да заплати наложената му гаранция от 50 000 лв.. Срокът за внасянето на парите изтече на 21 май. Тогава Скилър се яви непринудено в Централния софийски затвор и съобщи, че няма да заплати гаранцията. Но по този начин и не беше върнат зад решетките. Към днешна дата твърди, че към момента никой не го е потърсил.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР