Попитахме няколко мъже и останахме изключително изненадани от отговорите, които

...
Попитахме няколко мъже и останахме изключително изненадани от отговорите, които
Коментари Харесай

9 неща, които мъжете забелязват в жените, а те дори и не предполагат

Попитахме няколко мъже и останахме извънредно сюрпризирани от отговорите, които получихме, несъмнено ще ви изненадаме и вас. Много постоянно дамите се оплакват от невниманието на мъжете, само че не отразяват неговите наблюдателни качества. Ще се изненадате какъв брой доста дребни неща виждат мъжете, когато гледат дадена жена. Може би вие сами не знаете какво тъкмо е обект на неговото внимание. Оказа се, че има 9 неща, на които мъжете обръщат мощно внимание колкото за дадена жена. От своя страна нежният пол даже и не подозира за това. Нещата, които дамите (не)правят и даже не подозират, че мъжете им обръщат огромно внимание:

1. Колко ядете
Бъдете сигурни, че мъжът обръща внимание на това какъв брой ядете на среща. Но преди да се паникьосвате и да преминете към дребни порции и извънредно диетични салати, си коства да създадем едно конкретизиране. Факт е, че мъжете избират дамите, до които няма да се усещат като същински лакомници. Ако имате здравословен вкус, няма потребност да се преструвате, че сте на диета

2. Вашият грим
Може би той няма да може да забележи разликата сред очната линия и спиралата, само че мъжът несъмнено ще забележи дали носиш грим и в какво количество. Според много анкети доста мъже харесват когато едно момиче употребява грим, защото това основава усещането, че тя е направила опит да го впечатли. В същото време изобилието от козметика на лицето е по-вероятно да е неприветлив фактор при срещата. Така че главното нещо е умереността.

3. Цветовете на облеклата
Можете да вярвате, че човек ще забележи цветовете, които предпочитате в облеклата, било то ярки и крещящи, или неутрални и приглушени. Освен това, той неумишлено ще се опита да носи цветове, които допълват външния ви тип. И той ще се радва, в случай че цените напъните му.

4. Маникюр
Това наподобява като много дребна детайлност за вас, само че има ли значение за мъжете? Мнозина имат вяра, че дамите си вършат хубав маникюр главно, с цел да се глезят. Въпреки това, несъмнено може да се каже, че мъжете гледат ръцете ви и правят оценка хубавия маникюр. Някъде в дълбините на тяхното схващане те означават дали носите маникюр, какви нокти и цветове на лак предпочитате. Въпреки че за множеството мъже главното нещо е чисти нокти.

5. Колко дейни сте
Някои мъже обичат да тестват половинката си, като вършат дейни срещи, с цел да видят какъв брой „ подвижно” може да е едно момиче. Може би това е много странна концепция. Нещо повече, концепцията, че човек следи вашите физически качества може да е малко ужасно. Това обаче е направено основно, с цел да разбере мъжът дали сте подготвени да напуснете удобната зона в името на един човек.

6. Вашата усмивка
Повечето от мъжете, когато ги попитаха какво най-вече си спомнят, когато за пръв път срещнаха дадена жена, споделиха нейната усмивка. Такова просто деяние с малко изпитание може да завоюва сърцата, да сътвори нови другари и да стане същинска уязвимост на индивида, в случай че се употребява вярно.

7. Вашите странни привички
Ако от време на време не се държите като останалите, смешни или даже искрено странни, индивидът ще запомни това. Ако това е вашият човек, той скрито ще забележи всичките ви странности и ще ги открие за доста очарователни.

8. Вашите музикални желания
Мъжете постоянно виждат каква музика избира неговата определена. И когато жена се усеща свободна и комфортна, пее и танцува, това също не остава неусетно.

9. Какво те наскърбява
Мъжете виждат, когато дамата е смутена или не в въодушевление. За тях обаче е мъчно да решат какво да вършат в тази обстановка. Повечето от представителите на по-силния пол чакат дамата да им се разкрие и да им каже какво тъкмо я тормози, с цел да може непосредствено да им помогне. Други мъже ще се опитат да накарат дамата да не помни проблемите си допустимо най-скоро, пробвайки се да я окуражи или насърчи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР