Попитахме нашият нумеролог Нели Колева за датата на предстоящите избори

...
Попитахме нашият нумеролог Нели Колева за датата на предстоящите избори
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: Пролетта на 2023 е решаваща за правителство

Попитахме нашият нумеролог Нели Колева за датата на идните избори 02.10.2022, за водещите партии - какво сочат числата? Доколко вероятен вид, съгласно числата, е да отидем на нови избори през пролетта?

От 2020 година света навлезе в нова ера. Това е нова сила, чиято дълготрайност ще усещаме до 2029 година.

От позиция на нумерологията и астрологията  България продължава да се намира в бездънен преход, както до края на 2022, по този начин и през огромна част от 2023 година.

Предстоят доста трансформации в политическия живот на страната . Може да се каже, че България е в интервал на политическа рецесия, излаз до края на годината не се вижда. Има нумерологична наклонност от влизане в последващи избори още до пролетта на 2023 година.
Спирала от избори ни следва!
Почти 2 години е интервалът до момента в който може да има стабилизация в политическия живот на България!

През октомври и ноември 2022 година за България,  политическото ръководство в страната има сложни характерности. Рождените нумерологични, астрологични карти „ портрети “ на много политици, водачи на партии имат тежки въздействия. Тенденцията е да се появят нови политически водачи на доста места по света, освен това с нов политически модел на ръководство.

Вече писах в предходни материали, че хороскопи на много значими водачи както в България, по този начин и в света, в международен проект са изменени. Други хороскопи на политици занапред, занапред нататък се трансформират, което ще води до непредвидени трансформации в политическия живот на страната ни, а и в други страни също.

2022-ра година в нумерологичен проект е година на Венера. Но, в структурата на 2022 имат въздействия кармични уроци на планетите Сатурн, Плутон и Уран , което води до политическа неустойчивост и доста трансформации в политическия живот на страната.  
Датата на изборите: 02.10.2022
Нумерологични калкулации сочат, че датата на идните избори 02.10.2022 година дава редуцирано нумерологично число 54.

Според нумерологията, астрологията вибрацията носи много компликации при търсене на единение от другите политически обединения, защото тя съдържа и както плутонова, по този начин и уранова сила в своята конструкция. Има и сатурново въздействие, което се свързва с ред, закон, дисциплинираност.

Денят на идните избори е обвързван с планетите М еркурий и Плутон . От астрологична позиция Меркурий ръководи обществото, обществените действия.

В доста астрологични позиции Меркурий и Плутон имат отношение към властта. Астрологично, силата на Меркурий е свободолюбива, пъстра, многолика.
Астрологично, Плутон ръководи всичко, което е прикрито, скрито, тайно.

 Нели Колева, нумеролог: Пролетта на 2023 е решаваща за държавно управление

От нумерологична позиция, датата за идните избори 2 октомври е очевидно сплотяваща, само че дава и повишена страст, при някои хора може да има заблуди, блуждаене, съмнение.

Денят на предварителните избори и заради урановото си въздействие е благоразположен към леки изненади. В съставните сили на 02.10.2022 липсва огромна интензивност, няма огромно придвижване по тази дата, тя е много затворена енергийно. Добре е водачите и партиите да стимулират своите гласоподаватели.

Тенденцията за политическия живот в България е за неспокойни месеци както до края на 2022, по този начин също и през огромна част от месеците на идната 2023 година.

Отново следва да бъде определен цветен, хетерогенен 48 парламент.

Партиите и техните водачи мъчно ще намират общ език.

Плутоновото въздействие в изборния ден може да предизвика, да отключи освен в деня, а и след това сред водачите на партиите разнородни спорове, разногласия, недоразумения. На лице е наклонност от влизане в борба, затруднено другарство както при сформиране на кабинет, по този начин и в Народното събрание.

 Нели Колева, нумеролог: Пролетта на 2023 е решаваща за държавно управление
„ Продължаваме Промяната “ или ГЕРБ- шансове за първа мощ на идните избори - какво сочат числата?
Претендентите за първото място на тези избори са ГРРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната “.

Хороскопите на съвсем всички водачи на партии все още и в месеците до края на 2022 година имат напрегнати аспекти.
Неспокойни са зимните месеци за водачите на партиите. Както за водачи от „ Продължаваме Промяната “, по този начин и за множеството други водачи. Според числата, редица астрологични индикатори има наклонност партия ГЕРБ да измести ПП  в параленост с предходните избори когато тя беше първа политическа мощ.

Следвайки цифрите, ГЕРБ от ден на ден излиза от изолираност. Според астрологични характерности на идващите избори на 02.10.2022 на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили им следва борба за лидерското място, в битката за първа политическа мощ.

ГЕРБ е с наклонност за водеща роля, само че без шансове да прави коалиция с други партии. Трудно водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател г- н Борисов би могъл още веднъж да ръководи и да застане на власт- това сочи нумерологичен разбор на рождената дата на господин Борисов.

Астрологични, нумерологични калкулации за двамата водачи Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме Промяната “ сочат - рождените им моментни „ персонални хороскопи “ са с доста тежки плутонови, също уранови и марсови характерности през идните месеци до края на 2022. Това не дава добра наклонност те да са основен фактор на идните избори през октомври месец 2022.
За „ Демократична България “ - сама или може да си партнира с Политическа партия?
Много от хороскопите на водачите на партии са в какофония с произлизащите събития в политическия живот на страната през 2022 година. Според нумерологичния разбор рождената, композитна карта на водача на Демократична България Христо Иванов сменя осцилация на персоналната година през септември 2022. Според новата осцилация, човек по-трудно може да откри съидейници за партньорство, да влезе в коалиция. Нумерологични, астрологични калкулации сочат компликации на „ Демократична България “ при съдружаване в коалиция с друга партия/партии. 
За Българска социалистическа партия съгласно социолозите се чака спад в резултата, а какво сочат числата? 
Следвайки знаците на нумерологията, астрологията, Българска социалистическа партия с водач Корнелия Нинова също минава през не лек интервал.  На партията и персонално на госпожа Нинова и следва интервал на промяна, съгласно рождени числа, цифри, планети. Това ще се усети на един по- късен етап- през идната 2023-та година. В рамките на 2022 година- г- жа Нинова, респективно Българска социалистическа партия по-лесно би могла да влиза в разнородни обединения, дружно с други водачи на партии. През 2023, изключително изразено второто полугодие, както и 2024 - наклонността госпожа Нинова да се разграничи от водачите на други парии е повишена. Българска социалистическа партия следва да премине през голяма  промяна.
За „ ИТН “ - влиза ли в идващия парламент?
Хороскопите на множеството водачи на партии са динамични през последните 3 месеца на 2022. Динамичен рожден хороскоп има и водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов, както и Тошко Йорданов. Партията „ ИТН “ и Слави Трифонов продължава да има роля при тези парламентарни избори, само че не по този начин отчетливо изразено водеща задача, както първоначално през 2021 година.  Според рождени параметри Тошко Йорданов смени персонална осцилация на година, което води до повишени структурни отговорности и по- огромна неотстъпчивост при групови връзки. Още калкулации демонстрират, че в края на 2022, както и началото на 2023, Слави Трифонов се намира в персонални месеци с по-завишена интензивност.
За партия „ Възраждане “ - упоритости за изборите. Какъв резултат им отреждат цифрите?
Лидерът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов още от в този момент е декларирал, че също се бори да завоюва първото място. Независимо, че все още партията няма потенциал за първа мощ, тя очевидно усилва своите гласоподаватели. На лице е тенденция  партията  да завоюва доста повече гласове, в параленост с предходните избори, даже във времето напред може да удвои резултата си. Числата и звездите са благосклонни към водача на „ Възраждане “. През актуалната година, също и 2023, водачът на партията има положителни характерности да жъне триумфи, да натрупа известност.
2023 може да се окаже основен фактор за партия „ Възраждане “ и за още други партии.
За партията на експремиера Стефан Янев „ Български напредък “
Според направени астрологични калкулации партията на Стефан Янев „ Български напредък “- набира все по-голяма известност. Тенденцията е за по-бързо напредване напред в класацията през последните месеци от 2022, както и след месец март 2023. „ Български напредък “ стартира да намира своите гласоподаватели по-видимо второто полугодие на 2023-та година.

 

Стабилен ли се обрисува интервалът след изборите? Какъв е шансът наесен да се сформира съдружен кабинет с по-дълъг период на деяние?

Периодът след изборите на 02.10.2022  до края на 2022, още веднъж е с нестабилна наклонност от към огромна дълготрайност при съставяне на съдружен кабинет, без значение с чий мандат. Голяма част от времето на 2023 – също е податливо на основаване и влизане в обединения, а не на еднолично ръководство на избрана партия..

С чий мандат – на ГЕРБ, Политическа партия или на друга партия е най-вероятно да бъде формиран кабинет? 

Дори да се сформира съдружен кабинет с нечий мандат, съвсем е невероятно този кабинет да има огромна дълготрайност във времето напред. Между водачите на партиите се чака да има неразбории, разногласия, спорове, доста пререкания, до момента в който се стигне до единодушие, споразумение, всички те мъчно ще намират общ език. До края на 2022 наклонността е за очевидно неспокойни месеци в политически аспект.

Доколко вероятен вид, съгласно числата, е да отидем на нови избори през пролетта?

Нумерологични, астрологични, математически калкулации сочат
Характерно за рождените композитни карти, както и моментните хороскопи на водачите на партия ГЕРБ Бойко Борисов, на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, на „ ИТН “ Слави Трифонов и Тошко Йорданов, на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев, както и на Възраждане Костадин Костадинов- за интервал от 9 месеца напред във времето, т.е до пролетта на 2023- търпят съществени промени, и са мъчно адаптивни към споразумение, напасване. Желателно е да поставят нужните старания. Следвайки знаците на нумерологията и астрологията през този интервал от 9  месеца не е допустимо еднолично ръководство на страната.

Според числата, още нумерологични и астрологични изчисления  предстоят нови избори при започване на 2023 година. Нумерологични, астрологични разбори сочат, че е добре, само че е занижена наклонността за структуриране на постоянно държавно управление в границите на месец октомври, ноември 2022.

 
Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78;

02/ 832 1289

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР