Попфолк певицата Райна обвини в кражба на идеи за клип

...
Попфолк певицата Райна обвини в кражба на идеи за клип
Коментари Харесай

Райна нападна колега за краден клип

Попфолк певицата Райна упрекна в кражба на хрумвания за клип по-младия си сътрудник Тодор Георгиев – Тоши, прочут от " Гласът на България “. Музикантите пуснаха един след различен новите си планове, само че се оказа, че и двете видеа залагат на ефектни подводни фрагменти.

" Не сме разкрили ние хубостта на подводните фрагменти, естествено… Но в България подводните оператори въобще не са доста, не снимат чак толкоз постоянно видеоклипове, че да са осведомени с труда един на различен. А тук в тази нова продукция очевидно са били осведомени и са се въодушевили едно към едно! “, съобщи пайнерката във Facebook. Тя разгласява фрагменти от видеата, сред които бе написано  " Когато никой не те знае, само че си подготвен да те виждат “.

Реакцията на ответната страна не закъсня.

" Когато попфолк експертите не са чак толкоз професионални. Райна Терзийска обществено ни упреква по какъв начин ние сме подготвени на всичко да ни виждат. Били сме взимали от нейния клип преднамерено. Истината елементарно се вижда. Песента " Винаги с теб “ е подготвена от септември. Веднага започнаха разисквания със Стефан, а той предложи фрагменти под вода, давайки препоръка с Бионсе. Всичко това се случва месец преди песента на Райна да бъде качена. Това, което ме нервира, е че при съществуването на клипове с такива фрагменти по целия свят и при случилото се съвпадение Райна пледира за автентичност и наскърбява мен и Криси по доста противен метод “, написа Тоши, който извършва песента с гаджето си Кристиана Асенова, написа " Телеграф ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР