Попфолк певицата Преслава си е направила ринопластика преди броени дни

...
Попфолк певицата Преслава си е направила ринопластика преди броени дни
Коментари Харесай

Преслава легна под ножа, публикува снимка с новата си визия

Попфолк певицата Преслава си е направила ринопластика преди броени дни и резултатите са налице. 34-годишната изпълнителка към този момент е с нова форма и това си проличава по качените от нея снимки в формалния й профил в обществената платформа Инстаграм. Меломаните видяха смяната и споделиха общото мнение за положителния й външен тип, написа " Телеграф ". Преслава е част от певиците, които имат напълно минимални корекции по себе си. Брюнетката нееднократно е споделяла, че е почитателка на естествената хубост, това е и една от аргументите да пипне нослето си напълно незадълбочено. Връхчето от леко остро в този момент е с съвсем чипа форма.

През предишния септември Преслава подари половинката си Павел с дъщеричка. Месец по-късно певицата съумя да възвърне предходната си форма и килограми, чертите й много се изостриха, а лицето й стана скулесто и едва. В момента обичаната пайнерка има свежо лъчение, а новият й нос дава отговор на останалите й черти. Промяната на Преслава и въобще корекциите, засягащи външния й тип, постоянно са одобрявани и коментирани позитивно от почитателите на родния попфолк.

В кръга естествено красиви изпълнителки влизат още няколко дами, измежду които и певицата Райна. През януари предходната година близки до Терзийска разкриха, че е клъцнала нослето си. тогава почитателите й остро подлагаха на критика хирургическата интервенция, наблягайки, че са разочаровани от решението й да се подложи на естетически корекции, изключително такива, касаещи зоната на лицето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР