Попфолк певицата Мария със сигурност знае къде да се цели,

...
Попфолк певицата Мария със сигурност знае къде да се цели,
Коментари Харесай

Колко пари пръска мъжът на Мария

Попфолк певицата Мария сигурно знае къде да се цели, когато търси сътрудник в живота си. Явно изборът на нов мъж е добре премислен от пенсионираната чалга звезда, която се отдаде на сантиментален воаяж в Емирствата в компанията на третия си брачен партньор - предприемачът Мирослав Соколов.

Настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се наоколо до известния плаж „ Джумейра “, им е коствало близо 10 000 лева, демонстрира информация на „ Галерия “. В Дубай двойката бе в продължение на седмица, за което свидетелстват и фотосите в профилите в обществените мрежи на певицата, на които гласовитото миньонче театралничи по бански на фона на небостъргач.

От фотосите и видеата разбираме, че някогашната пайнерка се възползва всекидневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специфичен хранителен и подготвителен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, а ласкавите мнения под разсъблечените ѝ фрагменти удостоверяват това.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, несъмнено, залагайки още веднъж на петзвезден хотел. Дни по-късно влюбената двойка отседна в Хърватска.

Според осведомени 40-годишната фолк звезда разполага изцяло със фамилния бюджет. Радва се на разточителен живот, както бе и в предишното, а съгласно някои напъните на Мирослав даже надминават предходния разкош, на който певицата е била привикнала, отбелязва още изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР