Попфолк певицата Кали заяви, че е стигнала до философското прозрение,

...
Попфолк певицата Кали заяви, че е стигнала до философското прозрение,
Коментари Харесай

Кали по стъпките на Анджелина Джоли - осиновява момиче

Попфолк певицата Кали съобщи, че е стигнала до философското просветление, че най-важно на този сят е да си самостоятелен, написа „ Галерия “.

„ На никого не дължа нищо, с изключение на пари на банката. И избирам да имам пари към някоя финансова институция, вместо да взимам пари от някой мъж “, споделя Кали. Певицата, която има трима синове от трима разнообразни мъже, дотам е привикнала да разчита основно на себе си, че можела да ремонтира дома си сама.

За задачата си купила принадлежности и сама шпакловала и боядисвала. „ Предпочитам да си го направя сама, в сравнение с да хвърля 1000 лв. на някой занаятчия. Хората си мислят, че като съм фолк певица, се окъпвам в пари, само че аз имам три деца и заеми “, споделя Кали.

Певицата се е замислила  за четвърто  дете – момиче, само че не да го ражда, а да осинови. „ Ако съумея да осигуря още една детска стая, ще си осиновя. Храна за още едно гърло постоянно ще се откри. Само че на мен в България няма да ми дадат, тъй като съм ненадеждна и имам три деца от трима мъже “, ядосва се изпълнителка.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР