Попфолк изпълнителката Камелия разкри, че още пази спомените от първите

...
Попфолк изпълнителката Камелия разкри, че още пази спомените от първите
Коментари Харесай

Камелия за Цветин: Той ми е личен готвач и любовник

Попфолк изпълнителката Камелия разкри, че още пази спомените от първите срещи с дългогодишната си половинка Цветин.

Бившата пайнерка издава, че мъжът й влиза в няколко функции – ухажор, другар, персонален готвач и още доста неща в едно.

„ Помня срещите и в никакъв случай няма да не помни първите моменти с Цветин. Тази обич пламна взаимно. Изпращайки ме до у дома три-четири вечери поред, аз го целунах, той беше джентълмен до последно “, разкрива пред „ Телеграф “ русокоската .

За нея той е вярната половинка, с която се усеща добре когато и да е и мъжът, който би я последвал на всички места.



„ Какво научихме един с различен е въпрос за цяла книга. Ние сме дружно от двадесет години, за това време нашата палитра на усеща, на приемане, на схващане на другия, на откриване, на отказване даже мина през всичко. Накрая идва удоволствието – една наслада и приятност. Приличаме си по това, че обичаме да беседваме между тях. Не обичаме да сме на открито всекидневно в шумни компании, не страдаме от това, че в случай че не излизаме, ще бъдем забравени. Не страдаме, че пропущаме някои другарски сбирки. Ние сме вълци единаци. Различаваме се по това, че Цветин е по-любознателен. При мен тези усеща бяха приспани, само че той ги разсъни “, отсича певицата.



Ками споделя, че главно Цветин готви и по тази причина постоянно се бъзика, че той й е персонален готвач. Той обожавал да кулинарства и в действителност му се отдавало. Докато тя е по другата част – бели лук, реже салати, мие съдове, почиства плота и обича да гласи масата, като обръща внимание даже и на най-малките елементи.



За 14 февруари Камелия споделя, че честват и Свети Валентин и Трифон Зарезан. „ Поливаме всеки празник “, отсича тя, само че прибавя, че дарове обичат да си подаряват и без да има съответни мотиви.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР