Попфолк изпълнителката Бони отпразнува 45-ия си рожден ден с шумни

...
Попфолк изпълнителката Бони отпразнува 45-ия си рожден ден с шумни
Коментари Харесай

Бони празнува ЧРД с три оркестъра! Семейство Стораро я обсипа с бижута

Попфолк изпълнителката Бони отпразнува 45-ия си рожден ден с шумни празненство в прочут сръбски ресторант, разбра HotArena.

Три оркестъра се погрижиха за положителното въодушевление, а микрофона сграбчиха и семейство Стораро, които обсипаха с бижута юбилярката.

Партито на Бони започва с привет от оркестъра на заведението, час по – късно към музикантите се причислиха сътрудниците на певицата от орк. „ Рико Бенд “ и дългогодишните й другари орк. „ Кристали “.

Бони се забавляваше през цялата вечер. Получи доста дарове, множеството от които бижута, всеки, който я познава добре, знае, че обожава да носи гривни, гердани или обеци. Самата тя също се погрижи да поздрави гостите “, споделят близки на певицата пред „ Телеграф “.

Освен най-големите нейни шлагери, звучаха и тези на Фики, който, дружно с нея, изпя и няколко емблематични песни на Васил Найденов.

Наталия Гуркова, която е доста близка на Бони, не е участвала на празненството, евентуално е още в печал.

Бони смени два тоалета по време на тържеството си. Първата рокля бе изчистена на черно и бяло райе, предстоящо втората в обичаната тъмна гама на певицата, декорирана с диаманти в друга форма и величина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР