Попфолк фурията Камелия възмутена разкри какво са правили колежките ѝ

...
Попфолк фурията Камелия възмутена разкри какво са правили колежките ѝ
Коментари Харесай

Камелия: В САЩ са отвратени от някои колежки

Попфолк фурията Камелия възмутена разкри какво са правили колежките ѝ по време на турнетата им в Съединени американски щати. Тя неотдавна се завърна от сполучлива серия от концерти там. За личното си турне тя споделя пред Уикенд:

„ Планираните бяха малко над 10, само че поради огромния интерес станаха 14”, споделя певицата за броя на концертите в Щатите.

Изпълнителката споделя по какъв начин над 2 часа пяла онлайн и забавлявала гостите на шоуто си. Последното ѝ турне в Съединени американски щати било преди 10 години, а оттогава до в този момент се виждат големи разлики.

Публиката в Америка била доста разочарована от нейни колежки и сътрудници, тъй като ги карали да заплащат по 45$ за вход на събитието, на което те пеят на плейбек или се появяват за малко и след това си потеглят.

„ Много мои сътрудници са гостували и бизнесът е безнравствен. Защото когато българите в чужбина заплащат 45 $ вход, желаят изпълнителя да пее онлайн. За тях това е обикновено. Когато някой пристигна и си претупа програмата, просто с цел да отметне следващия ангажимент, остават разочаровани.

Наистина, посрещнаха ме с голямо съмнение. Едва ли не, че те ще получат от мен същото несериозно отношение. Но в последна сметка съумях да им покажа, да ги отпусна и да ги развличам по моя си начин”, безапелационна е Камелия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР