Попфолк дивата Камелия отдавна се оправдава, че може годинките й

...
Попфолк дивата Камелия отдавна се оправдава, че може годинките й
Коментари Харесай

Цветин на Камелия в ужас! Жена му хем е стара, хем плаши гаргите


Попфолк дивата Камелия от дълго време се оправдава, че може годинките й да са много към този момент, само че пък наподобява прелестно за тях. Сега и това не й остана, откакто сякаш се разкраси с интервенция на носа, само че тя се оказа несполучлива.

Преди няколко дни феновете на Нова ТВ бяха шокирани от новата визия на Ками. Тя има нос като на прасе, който съкратява цялото й лице и към този момент въобще не наподобява на себе си.

По –интересното е мъжът до нея по какъв начин възприема негаивната смяна. Цветин жертва бащинството си поради тази жена и се отхвърли да има деца, също така тя е с към 10 години по-възрастна от него. Досега го крепеше мисълта, че Ками е красива и секси, само че към този момент и това не му остана.

Според осведомени двойката все по-рядко правела секс. Камелия и Цветин по принцип постоянно са твърдели, че са доста полови хора и сексът при тях е главен. Затова спре ли той, връзката пропада.

Изпълнителката на „ Къде си ти ” си оперира носа предходната година, само че тогава разликата не беше толкоз осезаема и не изглеждаше толкоз плашещо. Наскоро очевидно отново го е пипала и ситуацията се е влошило.

Подобен нос си направи Преслава, само че този на Камелия е още по-зле. А и тя, за разлика от Преси, нямаше неприятен оригинал и неизвестно за какво пръсна куп пари да стане принудително грозна.

След малко повече от месец Ками ще навърши 52 година Утехата, че остарява, само че най-малко наподобява добре, към този момент я няма.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР