Попфолк дивата Емануела и бизнесменът Мартин Николов-Елвиса овековечиха любовта си

...
Попфолк дивата Емануела и бизнесменът Мартин Николов-Елвиса овековечиха любовта си
Коментари Харесай

Емануела и Мартин с любовни татуси

Попфолк дивата Емануела и предприемачът Мартин Николов-Елвиса овековечиха любовта си с татуси. За сантименталния жест загатна изпълнителката на Нотариално удостоверен с кадър на рисунката на Елвиса в профила си в Инстраграм.

На вътрешната страна на лявата му подмишница е изрисувано „ Е “, а татуировката на 36-годишната певица краси по-неприлично кътче от тялото. „ Бих качила и моята, само че е на място, на което „ М “ не се демонстрира! “, написа към фотографията тя.

Любовните татуси двойката си подари за Свети Валентин, дружно с екскурзия до Дубай. Те прекараха няколко дни на екзотичната дестинация и обиколиха разнообразни забележителности, като фамозния аквариум, който е дом на над 33 000 морски жители.

Това не е първият сантиментален воаяж на Емануела с Мартин. През август двамата стегнаха куфарите за Рим и останаха там близо седмица. Тогава обаче тя показваше единствено ръката на обичания си, с цел да резервира неговата анонимност.

След малко криене от папараците, те признаха връзката си през октомври, написа Монитор. Звездата на Пайнер и Мартин се познават от 17 години, само че искрата сред тях пламва едвам предишното лято.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР