Попандов обясни пред Нова телевизия промените в изборните резултати с

...
Попандов обясни пред Нова телевизия промените в изборните резултати с
Коментари Харесай

Павел Попандов: Радев вдигна юмрук , за да го отвори и да излезе от него страхът

Попандов изясни пред Нова телевизия измененията в изборните резултати с намесата на Бойко Рашков, който блъснал прекупвачите на гласове. Според него виновност за пандемията носят не Радев и Борисов а твърдоглавите българи.

Не се тормозя, че политиците ще употребят престижа ми. Бях симпатизант на Желев и Дертлиев, само че в никакъв случай не съм взел участие в политически начинания. Сега съм в инициативния комитет, издигнал Румен Радев, само че това е персоналната ми мотивация. Като човек на възраст ставам доста взискателен. Не може да си единствено артист, само че би трябвало да си и жител, изясни артистът.

Попандов уточни, че преди две години посредством Нова ТВ се срещнал с Румен Радев. Издадох брошура и на премиерата и пристигна президентът Радев. Тогава го помолих за една персонална среща, видяхме се и говорихме час и половина. Останах прелестно сюрпризиран от познанията му за кино и спектакъл. Той не е водач с купена подправена тапия, а е контактен, въздържан и доброжелателен. Чувствам се горделив с него когато се среща с непознати държавни глави, крале и кралици, сподели още артистът.

Той непосредствено подлага на критика и някогашният министър председател Бойко Борисов, който е главният източник на офанзиви против президента, като в последно време непрекъснато го назовава „ деспот “: „ Не става по този начин, би трябвало да приказваш аргументирано. И на понятен български език “, това сподели именитият артист по повод водача на ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР