Попаднахме на една много интересна класация. В кое нещо всяка

...
Попаднахме на една много интересна класация. В кое нещо всяка
Коментари Харесай

Коя зодия в какво е най-най!

Попаднахме на една доста забавна ранглиста. В кое нещо всяка една зодия е НАЙ.

НАЙ-СИЛНАТА ЗОДИЯ

Може и да се изненадате, само че това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души в действителност са и най-силните характери, събрали доста мъдрост под воала на страстта. Защото, каквото и да става, те може да се огъват, само че в никакъв случай не се чупят!

НАЙ-СЕКСАПИЛНАТА ЗОДИЯ

Това е Овенът. Нейните представители са енергични, решителни, само че по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма по какъв начин да се изясни. Дори, когато въпросният индивид не свети с неземна хубост, отново към него има рой от ухажори от противоположния пол. Това се дължи на тази съвсем мистична, мощна полова сила.

НАЙ-НАДЕЖДНАТА ЗОДИЯ

Това е Девата. И под надеждна се има поради няколко неща – честност, протекция и грижовност. Може и да мрънка, може и да подлага на критика, може и да ви нервира с безкрайните си искания. Но щом сте спечелили сърцето й, нито ще ви изневери, постоянно ще гледа потребностите ви да са задоволени. А в случай че някой желае да ви навреди, ще го накара да съжалява, че се е родил.

НАЙ-КОВАРНАТА ЗОДИЯ

Едва ли ще се изненадате, че това е Скорпионът. Реши ли да си отмъсти, ще работи до край и няма да пропусне и най-дребната опция да ви заболи. В същото време, в случай че той прави нещо подло и неправилно е съвсем невероятно да го заподозреш. Изобщо, хората са споделили, прави, струвай, само че не си навличай Скорпион за зложелател.

НАЙ-КРАСИВАТА ЗОДИЯ

Що се отнася за прекрасен външен тип, Природата е най-благосклонна към Стрелеца. Представителите на тази зодия нормално имат слаби, стегнати, гъвкави и доста симетрични тела. Нещо повече – те са и доста суетни и се стараят постоянно да наподобяват добре. Което още повече укрепва тяхната прелест.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКАТА ЗОДИЯ

Да не кажем напряко най-щастливата, е Близнаци. Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, единствено ще си пати. Но като цяло Близнакът постоянно се озовава на точното място в точния миг. Не постоянно му върви в лотарията, да вземем за пример, само че ориста му е такава, че каквото и да става, в последна сметка най-после той отново печели нещо.

НАЙ-СЕМЕЙНАТА ЗОДИЯ

Безспорно това е Ракът. За представителите на тази зодия фамилията е всичко! И надали има друга зодия, която да им стъпи на дребния пръст по образование на деца, умения за основаване на уют, грижовност и себераздаване. Не инцидентно за Рака е доста значимо да открие сътрудник високи морални полезности и добра душа.

НАЙ-ОБЩИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Стане ли дума за увещание, схващане, полемика, отбрана или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да прегледат въпроса от безусловно всеки ъгъл и да проучват всяко вероятно развиване. Но по-важното е, че намират общ език с безусловно всеки един човек! Ще очароват както президента, по този начин и клошаря, ровещ в кофата.

НАЙ-ПОТАЙНАТА ЗОДИЯ

Е Козирогът. И не знаме дали потайна или неразгадаема е по-точната дума. Или и двете. Не единствено, че не споделя възприятията и мислите си, ами и съвсем постоянно резервира самообладание и не можеш даже да предположиш какво тъкмо се крие в главата й. Колкото и добър психолог да си, в случай че Козирогът самичък не пожелае да ти разкрие, не можеш да изкопчиш нищо.

НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Е Телецът. С съвършени маниери, рядко се изрича нетактично и умее незабавно да поправи нещата, в случай че това се случи. Не обича споровете и постоянно ще помогне, в случай че го помолите. Той е толкоз изтънчен, доблестен и интелигентен, че в компанията му постоянно изглеждаш като селския простак, пристигнал за мъдрост или помощ при везира.

НАЙ-НЕЗАБРАВИМАТА ЗОДИЯ

Естествено, е Лъвът. Няма по какъв начин да се устои, (камо ли забрави) на това кралско великолепие, което постоянно свети в тълпата. Като прибавим и възприятието за комизъм, високия разсъдък, чудесни обноски и бохемско наличие, тази зодия в действителност те кара да се влюбиш за минути. А по-късно да ти отнеме месеци, даже години, да си я изкараш от мозъка. Ако въобще успееш…

НАЙ-БЛЯСКАВАТА ЗОДИЯ

Екстравагантни, истински, съвременни, стилни, като звезди от огромния екран са Водолеите. Буквално с два парцала ще си подреден тоалет висша мода. Невероятно чувство за жанр даже в най-нестандартното облекло. И освен. Самото им лъчение внушава, че са освен това от другите. Че ще е същинска чест да ти извърнат внимание.

Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР