Попадението на Кирил Десподов срещу Панатинайкос е най-добрият гол за

...
Попадението на Кирил Десподов срещу Панатинайкос е най-добрият гол за
Коментари Харесай

Феновете на ПАОК избраха гол на Десподов за номер 1 за месец март

Попадението на Кирил Десподов против Панатинайкос е най-хубавият гол за март съгласно вота на почитателите на ПАОК, оповестиха на страницата на клуба. Анкетата се организира регулярно след края на всеки дуел, с цел да се показа и в генерално класиране в края на месеца.

Въпросната намира се игра на 31-и март 2024-а година от 2-ия кръг на плейофите за купата, а Десподов откри резултата още във 2-ата минута.

Българското крило беше към точката за осъществяване на дузпа, Рафа Соарес го видя и му подаде. А капитанът на България със мощен изстрел направи 0:1 и сложи основите за успеха.

В гласуването измежду почитателите Кирил Десподов събра 53,2% от гласовете и завоюва самостоятелната купа. Попадението с глава на Брандон Томас против Динамо Загреб остава на второ място, а отново негово тъкмо попадение – само че против Панатинайкос, зае 3-ата позиция във вота. Въпросният гол на Брандън Томас беше за 1:2 в 37-ата минута. Третото попадение за гостите от Солун в тази среща беше на Щефан Шваб.

Това е поредна премия за българския водач на отбора от Солун прeз дебютния му сезон. През декември и януари получи призове за състезател на месеца в Лигата, а настрана от това беше награждаван и от клуба си няколко пъти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР