Поп звездите Шакира и Дженифър Лопес ще бъдат главните изпълнители

...
Поп звездите Шакира и Дженифър Лопес ще бъдат главните изпълнители
Коментари Харесай

Шакира и Дженифър Лопес ще пеят на Супербоул в опита на НФЛ да изчисти името си

Поп звездите Шакира и Дженифър Лопес ще бъдат основните реализатори в шоуто на почивката на Супербоул. Двете ще пеят в Маями на 2 февруари, когато е огромният мач за купата в НФЛ.

За първа година шоуто ще бъде продуцирано от компанията Roc Nation, която е благосъстоятелност на американския рапър и предприемач Джей Зи.

От НФЛ ще се опитат да изчистят името си след миналогодишните полемики, когато доста реализатори отхвърлиха да вземат участие в шоуто на почивката поради несъгласието им с дейностите на НФЛ по отношение на куотърбека Колин Каперник.

Той беше беше първият състезател, който коленичи по време на осъществяване на националния химн на Съединени американски щати в символ на митинг против расовото неравноправие. Към него се причислиха доста футболисти, като президентът Доналд Тръмп ги порица.

Фотогалерия: Супербоул LIII и историческата купа на "Пейтриътс " и Брейди >

Супербоул е най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати. Големият мач в американския футбол има голяма телевизионна публика и е поле за реклама на доста компания.

Тази година шоуто на почивката беше гледано от 98 милиона фенове, като връх остава осъществяването на Кейти Пери от 2015 година Тогава зрителската публика беше 120 милиона души.

В обществените мрежи Шакира разгласи, че опцията да пее на такава огромна сцена, е " една същинска американска фантазия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР