Поп звездата Владимир Ампов-Графа ще заснеме първия си филм. Изпълнителят

...
Поп звездата Владимир Ампов-Графа ще заснеме първия си филм. Изпълнителят
Коментари Харесай

Графа ще снима филм за живота си СНИМКА

Поп звездата Владимир Ампов-Графа ще снима първия си филм. Изпълнителят на "Химера “ ще употребява за ентусиазъм личния си вътрешен свят, с цел да построи сюжет.

По него след това той ще осъществя късометражна игрална продукция, за която се планува разпространяване както на национално, по този начин и на интернационално равнище.

Подробностите към сюжета на кино лентата на Графа към момента се пазят в загадка. Известно е, че за него той работи дружно с "Кино Академия за Таланти “, които ще проведат и кастинга за продукцията.

Шансът си да застанат пред камерата един до друг с артиста ще могат да пробват всички запалянковци на възраст сред 4 и 64 години без значение от актьорския им опит до този миг. Те ще би трябвало да преминат през асортимент на два стадия. Първият се организира онлайн, а при втория артистите ще могат да се срещнат онлайн с екипа на продукцията в един от седем града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Враца.

Това не е първият път, в който Графа работи взаимно с продуцентската компания – предходната година музикантът наля основите на саундтрака за пълнометражния филм "Чудовища “, режисиран от Калоян Патерков. С присъединяване в една от основните функции се разписа актрисата Яна Маринова, която сходно на Влади Ампов също ще осъществя късометражен филм, въодушевен от вътрешния й свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР