Поп звездата Уикенд се завръща към корените си, като възстановява

...
Поп звездата Уикенд се завръща към корените си, като възстановява
Коментари Харесай

Певецът Уикенд е решил да се откаже от сценичното си име

Поп звездата Уикенд се завръща към корените си, като възвръща същинската си идентичност - Eйбъл Тесфайе, и дава обещание, че ще " убие " театралното си име, съобщи Агенция Франс Прес.

В обществените мрежи като Туитър, където изпълнителят на шлагера " Blinding Lights " има 17 милиона почитатели, и Инстаграм (55,6 милиона последователи), профилите му са с двете самоличности по едно и също време.

Това е еволюция, която не е случайност, изяснява 33-годишният артист, който е роден в Канада в фамилията на етиопци, пред стилното списание " W ". В изявлението той приказва за " катарзис ".

" Достигнах до миг, в който се сготвям да затворя главата " Уикенд ". Ще продължа да върша музика, може би като Ейбъл, а може би и като Уикенд. Но желая да убия Уикенд. И ще го направя… Наистина се пробвам да смъква тази кожа и да се преродя ", споделя музикантът.

Той възнамерява да употребява театралното си име за финален път за идващия си албум, върху който работи сега. " Като Уикенд съм споделил всичко, което мога ".

Със театралното си име роденият в Торонто артист стартира да се изявява в Ютюб и се утвърди като един от най-големите музиканти в интервала сред 2010 и 2020 година

В разгара на пандемията от КОВИД-19 през 2020 година, четвъртият му албум - " After Hours ", реализира международен триумф, а шлагерът " Blinding lights " се трансформира тогава в най-стриймван в платформата Спотифай, предава Българска телеграфна агенция.

Изпълнителят навлиза и във филмовата промишленост. Той и Лили-Роуз Деп вземат участие в продукцията " Идолът " на HBO. Премиерата ще бъде в границите на 76-ия кино фестивал в Кан, който се открива през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР