Поп звездата Тейлър Суифт спечели отличието “Видео на годината на

...
Поп звездата Тейлър Суифт спечели отличието “Видео на годината на
Коментари Харесай

Тейлър Суифт изненада феновете си с новината за нов албум на MTV VMA

Поп звездата Тейлър Суифт завоюва оценката “Видео на годината ” на церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV за 2022 година за 10-минутния си видеоклип към песента " All Too Well: The Short Film ". Суифт е основател на сюжета, както и режисьор на 15-минутния късометражен филм към новата версия на песента.



Тя употребява благодарствената си тирада да разкрие, че десетият ѝ студиен албум – Midnights ще излезе на 21 октомври. В среднощ формалният уеб страница на 32-годишната певица се срина, а в обществените мрежи Суифт показа заглавието и обложката на новата сбирка от 13 песни, описвайки я като " историите на 13 безсънни нощи, разпръснати из целия ми живот ".



" Това е сбирка от музика, написана измежду нощ, пътешестване през кошмари и сладки сънища ", показа Тейлър. " Пътищата, по които вървим, и демоните, с които се сблъскваме. За всички нас, които сме били на път да създадем съдбовна неточност, до момента в който седим будни в обич и боязън, ужас и сълзи. Но сме решили да продължим напред и да търсим - с вярата, че може би, когато часовникът удари 12... ще срещнем себе си. "



" Midnights " е първият албум на Тейлър Суифт с нови песни от съвсем две години насам. Тя обаче не заставам без работа през това време, а презаписваше старите си албуми, които са благосъстоятелност на Скутър Браун - остарелия продуцент на звездата. Сега Тейлър презаписва всички свои албуми, издадени под неговата продуцентска компания, с цел да придобие още веднъж правата върху тях.
`Тейлър

Предстои да забележим дали тя ще продължи да се отдалечава от кънтри музиката, която в началото я направи звезда и от поп звученето при започване на 20-те ѝ години. Последните ѝ две студийни заглавия, издадени през 2020 - Folklore и Evermore, дадоха началото на прекосяването ѝ към фолклорната и различната музика. Миналата година изпълнителката счупи връх, подложен сред 1965 и 1966 година от The Beatles. Fearless (Taylor's Version), Folklore и Evermore доближиха #1 във Англия в границите на 259 дни, подобрявайки върха от 364 дни на именитата английска група.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР