Поп звездата Тейлър Суифт организира премиера на филма за своето

...
Поп звездата Тейлър Суифт организира премиера на филма за своето
Коментари Харесай

Филмът за турнето Еras на Тейлър Суифт излезе ден по-рано

П оп звездата Тейлър Суифт провежда премиера на кино лентата за своето международно турне „ Eras Tour “ единствено за свои почитатели и други звезди , малко откакто разгласи, че филмът ще излезе в кината един ден по-рано от плануваното заради „ невижданото “ търсене на билети, заяви Ройтерс.

Продукцията „ Taylor Swift: The Eras Tour “ трябваше да излезе в кината по целия свят в петък, 13 октомври, само че огромният интерес накара изпълнителката да добави по-ранни прожекции в Съединени американски щати и Канада.

Taylor Swift and Beyoncé at the ERAS TOUR film premiere.
— Film Updates (@FilmUpdates)
Допълнителни прожекции ще има и през уикенда , сподели Суифт.

В сряда вечер Суифт се появи на аления килим на премиерата на кино лентата в бледосиня рокля без презрамки. Тя театралничи за селфита с почитателите, спечелили места в една от тринадесетте зали в кино в Лос Анджелис.

Taylor Swift stuns at the Eras Tour movie premiere.

— Pop Base (@PopBase)
В тълпата бяха и известни персони като комикът Адам Сандлър, актрисата от сериала „ Закон и ред “ Маришка Харгитай и звездата от кино лентата „ Барби “ Симу Лиу, който носеше гривни за другарство, тъкмо като доста от почитателите на Суифт.

На фотография от премиерата, оповестена от Суифт в обществените мрежи, се вижда и Бионсе.

Тейлър Суифт благодари на почитателите за поддръжката им по време на турнето „ Eras “, което до момента пожъна големи триумфи.

Taylor Swift and her dancers posing for photos at the Eras Tour movie premiere.

— Pop Base (@PopBase)
„ Никога през живота си не съм се забавлявала толкоз доста, както по време на турнето „ Eras “ , сподели тя.

Очаква се продажбите на билети за кино лентата да слагат върхове в категорията за документални филми за концерти. Експерти предвиждат, че приходите от продукцията ще бъдат сред 105 милиона и 140 милиона щатски $ в Съединени американски щати и Канада в първия уикенд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР