Поп звездата Роби Уилямс призна, че не е могъл да

...
Поп звездата Роби Уилямс призна, че не е могъл да
Коментари Харесай

Роби Уилямс призна, че е преборил коварна болест

Поп звездата Роби Уилямс призна, че не е могъл да стане от дивана си в продължение на три години, борейки се с агорафобията.
45-годишната поп звезда призна за борбата си с тревожното разстройство, което кара хората да заобикалят публични места или обстановки , които могат да провокират суматоха. Това го е държало у дома години и го е предиздвикало да отхвърли оферта от 15 милиона паунда, да бъде водещ на " American Idol ".
„ Кариерата ми беше изхвърчала в стратосферата и ме запрати чак на Марс. Имах потребност от известно време, с цел да си върна равновесието и да се върна още веднъж ”, показа той.
Моето тяло и разум ми споделяха, че не би трябвало да излизам на никое място, че не мога да направя нищо . Беше ми казано просто да очаквам - тъй че безусловно просто седнах и изчаках. Страдах от агорафобия от 2006 до 2009 година. Тези години бяха прекарани в кашмирен халат, ястие на чипс и стартиране на брада ”, описа Уилямс пред „ Sunday Times ”, съобщи БГНЕС.
„ Спомням си, че ми предложиха 15 милиона лири, с цел да поема от Саймън Коуъл " American Idol ", плюс огромен концерт в Щатите, само че аз отхвърлих предлагането, тъй като не бях напускал дивана много време. Просто не можех. ”
Според звездата от това положение внезапно го извадило слушането на песента на „ The Killers “ - „ Human “ и това се оказало нова повратна точка в живота му.
„ Трябваше да се науча по какъв начин да се развличам. Това не беше елементарен развой - това беше като да преживееш злополука и по-късно да се научиш да вървиш още веднъж ”, приключва изповедта си Роби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР