Поп звездата Риана нападна Снапчат заради обидна реклама на неин

...
Поп звездата Риана нападна Снапчат заради обидна реклама на неин
Коментари Харесай

Риана нападна Снапчат заради обидна реклама на неин гръб

Поп звездата Риана атакува Снапчат поради обидна реклама на неин тил и акциите на компанията претърпяха загуби в размер на 800 милиона $, написа "Монитор ".

В настоящата си реклама мобилното приложение дава алтернатива на потребителите си – да изберат дали биха напляскали певицата от Барбадос или биха блъснали някогашната й възлюбена и сътрудник – Крис Браун. 30-годишната хубавица одобри закачката като отпратка към злощастната нощ през 2009 година, в която изпълнителят на Look Аt Me Now я преби грубо.

„ Сега, Снапчат, към този момент знаете, че не сте обичаната ми апликация на пазара! Бих нарекла това незнание, само че знам, че не сте чак толкоз тъпи. Харчите пари да анимирате нещо, което незабавно ще смути жертвите на домашно принуждение и се подигравате с това. Засрамете се “, написа тя в профила си в Инстаграм.

Само преди няколко седмици риалити сензацията Кайли Дженър също способства за потъването на акциите на Снапчат. Нейно изявление, че не й харесва новият дизайн на приложението, донесе вреди от над 1 милиард $ за компанията.

Rihanna said delete Snapchat so guess what I’m doing!!! #Navy
— Joe Budden (@JoeBudden) March 15, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР