Поп звездата Миро сподели нови разкрития за зависимостта си към

...
Поп звездата Миро сподели нови разкрития за зависимостта си към
Коментари Харесай

Миро отбеляза 3 години без алкохол: Живеех от чашка на чашка

Поп звездата Миро показа нови разкрития за зависимостта си към алкохола и пътуванията пред bTV.

В началото на годината Миро изненада познатите си, като показа фотоси от Малдивите. Певецът е прочут с това, че избира по-студени дестинации, само че този път е направил изключение, защото е желал да направи подарък на брачната половинка си Елица.

Тяхната връзка е много особена, тъй като през огромна част от времето е от разстояние, само че Миро показа, че това не е огромен проблем и съумяват да прекарват задоволително време дружно и да пазят взаимоотношенията си.

На 7 януари изпълнителят показа, че отбелязва 3 години, откогато е изтрезнял.

За феновете на bTV той удостовери това и разкри, че се тормози да не употребява алкохол даже инцидентно – в медикаменти или в сладкиши.

Преди години Миро показа, че е имал сериозен проблем с алкохола, който в този момент се радва, че е разрешил.

„ Сега имам повече мемоари. Като споделях, че пия, имам поради, че пиех доста. Събуждах се с алкохол. Живеех от чашка на чашка “, признава той.

Миро разкри, че не може да каже по какъв начин е намерил воля да спре, тъй като не е намерил. Отказът му от алкохола е бил чудодейно незабавно избавление.

Певецът е признателен на Бог освен за триумфа си в битката против алкохолизма, само че и за музиката си. Той признава, че доста постоянно има чувството, че не той е основател на песните са, а те са подарък от небето.

След към два месеца Миро навършва 46 години и възнамерява да издаде нов албум по този мотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР