Поп звездата Мария Илиева се опитва да изтрие бившата си

...
Поп звездата Мария Илиева се опитва да изтрие бившата си
Коментари Харесай

Мария Илиева към Наско Колев: Ще те съсипя!

Поп звездата Мария Илиева се пробва да изтрие някогашната си възлюбена – рапърът Атанас Колев, от живота си, само че несполучливо. Изпълнителката на " Стерео стая ", която въртеше обич към година и половина с младока, нашумял в " Х Фактор ", се пробва по всевъзможен метод да спъва музикалната му кариера.

От половин година някогашните любовници са в люта омраза, а  Мария се е заканила да съсипе кариерата му. Войната сред двамата датира от предишното лято и таман, когато бе утихнала, се развихри с нова мощ. Докато рапърът бе във " ВИП брат " певицата треперела, че някогашният й може да я опозори, разкривайки пикантни секрети от интимния им живот. Атанас се опитвал да заличи от спомените си общото им минало, само че скандалният Валентин Кулагин постоянно подсещаше пред камерите на Големия брат, че рапърът е прочут единствено поради връзката си с певицата. " Добре, че спа с Мария, та някой да чуе за теб! ", предизвикваше го Кулагин, писа " Уикенд “. 

Вероятно успеха на рапъра в риалитито и благосклонностите на хората са подразнили Мария и тя още веднъж е решила да му подсети за себе си. Преди дни тя още веднъж премахнала песните му от каналите за видеосподеляне. Така песните на спечелилия в последния сезон на " ВИП брат " мистериозно се изпариха. Наско пръв сигнализира за неналичието им на фейсбук страницата си, откакто забелязал, че линковете към неговите песни, споделени в персоналния му профил, не са дейни.

Драмата сред изпълнителите се отключи след раздялата им. Разпада на половата им връзка отключи беса на Илиева, която с изключение на държанка, бе и негов продуцент. Мария бе взела под крилото си Наско, измъквайки го от лапите на Саня Армутлиева. Бясна от края на аферата им, тя се опита да заличи любимеца на тийнейджърките от музикалното пространство, изтривайки всичките му песни в музикалните канали в интернет.

 

Изпълненията на Наско, издадени под шапката на " Стерео стая " на Мария, се изпариха, а рапърът си отмъсти с нов шлагер, в който възпя връзките им. В парчето " Честно&нечестно " с музика, текст и аранжимент на Наско, той възпя обстановката, в която попадна. В парчето артистът загатна какъв брой е подправен родния шоубизнес. Мнозина тогава допуснаха, че Мария му прави мръсно, тъй като не е откликнал на половите й стремежи. " Тя към този момент е подхванала някакви дейности да ми пречи по пътя на музикалното ми развиване. Само дето аз не съм обезпокоен. А на интимните жалия откликнах, тъй че несъмнено не е поради това ", опроверга слуховете Наско.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР