Поп звездата Мария Илиева призна, че едногодишният й син Александър

...
Поп звездата Мария Илиева призна, че едногодишният й син Александър
Коментари Харесай

Мария Илиева с бебе на турне

Поп звездата Мария Илиева призна, че едногодишният й наследник Александър ще я съпровожда на всяка от спирките в границите на националното й турне тази година. Музикалната обиколка „ Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “ включва четири града и ще започва в разгара на лятото – 9 юли от Пловдив.

Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли, Летен театър), а изцяло предстоящо кулминационната точка ще бъде в София в зала 1 на НДК. „ По време на турне отсъствията ми от у дома са много продължителни и ще пътуваме дружно “, призна изпълнителката на „ Сама “ пред dir.bg във връзка първородния си наследник. Малкият Александър отпразнува първия си рожден ден на 25-и януари, като не пропуснал да зарадва майка си със самобитен подарък, написа Монитор.

Мария Илиева заби следващия младок

Той проходи навръх рождения си ден, което беше неговият подарък за мен. Играем си непрекъснато на разнообразни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем дружно. Най-много се вълнува, когато се е справил сполучливо с нещо, а аз му кажа "браво " и му шляпам - настава голяма наслада и той стартира да си пляска самичък “, изяснява Илиева.

Относно турнето си тя издава, че ще зарадва почитателите си и с дуетни осъществявания с редица посетител звезди. С някои от тях излизала постоянно в последните месеци на сцената, други пък ще създадат непредвидена поява.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР