Поп звездата Мария Илиева има ново гадже! И то не

...
Поп звездата Мария Илиева има ново гадже! И то не
Коментари Харесай

Мария Илиева заби колега

Поп звездата Мария Илиева има ново гадже! И то не кое да е, а неин сътрудник - Петър Бонев. Изпълнителят още веднъж е по-млад от 41-годишната певица с пет години. Двамата са дружно неотдавна и пътуват в чужбина, а се познават от 2001 година Именно тогава Петър се влюбва първо в мелодичния глас на Мария, а по-късно и в нея самата. "Купих си първия й албум и останах като покъртен - колкото е надарена, толкоз е и красива ", удивен е Бонев.


Започва да върви на всяко присъединяване на Мария Илиева и се среща с нея. Следи изкъсо любовния живот на певицата и когато тя се разделя с следващото си гадже - бащата на детето й Георги, най-сетне съумява да й се изясни в обич, която се оказва споделена. В момента Мария и Петър са неразделни, безапелационни са техни другари. Новото гадже на певицата се включи интензивно на нейна страна в разправията с друго бивше гадже - Наско. Петър упрекна спечелилия в последния "ВИП брат ", че е плагиат. От своя страна Наско разтръби на всички места, че Мария Илиева му пречи да се осъществя като музикант. Изпълнителят непосредствено удостовери и слуховете, че с Мария са имали и други връзки.

"Мария е подхванала някакви дейности да ми пречи по пътя на музикалното ми развиване. Само дето аз не съм обезпокоен! А на интимните стремежи откликнах, тъй че несъмнено не е поради това ", разгласи Наско Колев.
Тогава самата Мария Илиева нито един път не разяснява зараждащия се скандал, а в отговор... си откри ново гадже - Георги Михайлов. Младежът даже стана татко на сина й - Александър. Само след дни, на 25 януари, детето ще стане на една година. За това време таткото го е виждал едвам два-три пъти. Всъщност 12 години по-малкият от певицата Георги е нереализирал се футболист. Имал е къса професионална кариера, приключила безславно в гръцки тим, а сега работи в Белгия. След като преди месец в общественото пространство Мария призна, че двамата с Михайлов са разграничени, се разбра, че той към този момент има и сериозна избраница.

източник: България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР