Поп звездата Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага

...
Поп звездата Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага
Коментари Харесай

Лейди Гага отлага издаването на новия си албум заради коронавируса

Поп звездата Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в отсрочва издаването на шестия си студиен албум, озаглавен "Chromatica ", съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

33-годишната изпълнителка, която се изявява и като актриса, е съобщила в инстаграм, че отсрочва излизането на тавата поради обстановката с ковид.

Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в окуражава почитателите си в обществената медия да се грижат за сигурността си. Певицата добавя, че скоро ще разгласи нова дата за издаването на албума "Chromatica ".

"Времето понастоящем е прекомерно с напрежение и плашещо за всички ни. Въпреки вярата ми, че изкуството е едно от най-мощните и целебни средства на фона на сходни тествания, не считам, че до момента в който светът се бори с пандемията, моментът е подобаващ за издаването на албум ", написа Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в в инстаграм.

Певицата удостоверява, че плануваните ѝ за края на април и началото на май шоута в Лас Вегас също се отсрочват. Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в обаче има намерение по проект през лятото да тръгне на турнето "Chromatica Ball " в поддръжка на новия си албум, добавя Българска телеграфна агенция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на Мар 24, 2020 в 9:02 PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР