Поп звездата Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага

...
Поп звездата Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага
Коментари Харесай

Лейди Гага си самоналожи карантина заради коронавируса

Поп звездата Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, която се изявява и като актриса, е решила да си самоналожи карантина на фона на ситуацията с ковид, заяви Контактмюзик.

Тридесет и три годишната изпълнителка е споделила в Инстаграм по какъв начин се оправя с световната здравна рецесия и е предложила окуражителни слова на почитателите си, предава Българска телеграфна агенция.

Лейди Гага спря цигарите

"Разговарях с лекари и учени. За всички ни е мъчно сега, само че най-лесното нещо, което можем да създадем, е да си самоналожим карантина, да не се срещаме с хора над 65 години и да не се събираме на огромни групи. Аз персонално жадувам да видя родителите и бабите си, само че е доста по-безопасно да не го върша, с цел да не ги разболея, в случай че инцидентно съм притежател. Размотавам се вкъщи с кучетата. Обичам ви безпределно. Ще се оправим с това, вярвайте ми. И говорете с Бог ", написа Лейди Гага  Лейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР