Поп звездата и актьор Руши Видинлиев разкри, че се е

...
Поп звездата и актьор Руши Видинлиев разкри, че се е
Коментари Харесай

Руши: Срамувах се от миналото си

Поп звездата и артист Руши Видинлиев разкри, че се е срамувал от първите стъпки в кариерата си като артист. Едва в този момент обаче преодолява това, откакто вижда, че публиката го почита и търси, с цел да си върне носталгичните мемоари от предишното. Темата за моделът Таня Илиева, която е майка на двете им деца обаче е табу за изпълнителят, който от край време не е сладкодумен за персоналния си живот.


"Имах интервал, в който се срамих от това, което правех преди и не желаех да се разпознавам с тези неща. Вече мина това и с днешна дата ми е голям кеф, че хората към момента се вълнуват от тези части и когато ги извършвам онлайн, го върша с доза подигравка. Вече нямам проблем с тази моя история ", показа пред Георги Тошев в "Преди обед " Видинлиев.



На въпроса дали би забранил на децата си мобилните устройства, когато порастнат, Руши изненада журналистът като призна, че в никакъв случай не е бил подвластен от модерните джаджи на времето. "Много късно си взех смарт телефон, в никакъв случай не съм бил напред с новите технологии, не съм по джаджите. Мисля, че когато децата ми пораснат, към този момент няма да има телефони. Телепатия ", сподели звездата и означи, че през днешния ден множеството неща са като за еднократна приложимост. "Хората губят централизация елементарно и може би аз се явявам като някаква опция от предишното, която ги движи на равнище носталгия, някаква фикция какво е било и в този момент какво е. Ако няма защо не виждам за какво да занимавам хората със себе си ", безапелационен е синът на бизнесдамата Лора Виденлиева.

Попитан "Как се справяш като татко? ", актьорът-певец не описа доста и се измъкна от тематиката по този начин: "Хората не схващат ли по какъв начин се справяли като татко, когато децата им станат тийнеджъри? Тогава ще мога да кажа. " Темата за Таня Илиева, майката на синовете му обаче била табу и Тошев по този начин и не го попита дали са правилни слуховете, че са разграничени. "От 15 години съм със същите си другари, не съм ги сменил ", разяснява още Рушен - както е цялото му име. "Не знам дали съм човек, който търси препоръки. Може би съм човек, който когато е смутен за нещо - се оплаква и виждам реакцията, като по нея си съпоставям часовника ", показа още изпълнителят на "Всичко се връща ".

Сред нещата, които му доставят голямо наслаждение е тенисът. Певецът играе от дете и с кеф следи играта на сполучливите тенесисти. Хубавата храна също му е афродизиак.



За ролята в последния си филм "18 % сиво " артистът е трябвало да преодолее суетата си. "Едно от главните неща, с които трябваше да се оправя е това по какъв начин наподобявам. Аз играя човек, който е унищожен, който е изгубил себе си. Това трябваше да се отрази във физиката ми. Играя плешив, обрасал, без грим, тотално не ме интересува суетата ", отбелза чаровникът.

Той признава, че още от доста млад е нямал самообладание да стане известен. "В Англия да учиш актьорско майсторство, желаят да си минал през някакъв бакалавър - британска литература или драма, това което в действителност учих. И като се записах в университета, още първата година нямах самообладание да изляза на сцената. Не ми се занимаваше прекалено много с академичната част, желаех изява и я получих в България ", сподели Видинлиев, който се усеща повече удобно като артист, въпреки и да има дребен опит и като режисьор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР