Поп звездата Деми Ловато, която наскоро разкри за битката си

...
Поп звездата Деми Ловато, която наскоро разкри за битката си
Коментари Харесай

Деми Ловато тръгва по следите на НЛО в документален сериал

Поп звездата Деми Ловато, която неотдавна разкри за борбата си с опиатите в документална поредност за YouTube, ще преследва НЛО в идващия си ефирен план, оповестява " ".

Стрийминг платформата Peacock е поръчала поредност от четири серии, наречена " Неидентифицирани с Деми Ловато " (Unidentified with Demi Lovato), в която певицата, нейният песимистичен най-хубав другар Матю и сестра й Далас се пробват да оказват помощ за разкриването на истината за явленията, свързани с НЛО.

Докато се съветват с водещи специалисти в региона, тримата ще проверяват неотдавнашните свидетелства за НЛО, ще разкриват секрети държавни отчети и ще организират наблюдения измежду известни горещи точки, където са следени неидентифицирани летящи обекти.

Новината идва откакто Ловато разкри в Инстаграм профила си през октомври, че е прекарала няколко дни в националния парк " Джошуа Три " с доктор Стивън Гриър, който твърди, че е един от " най-известните престижи в света по въпроса за НЛО, извънемния разсъдък и инициирането на кротичък контакт с извънземна цивилизация "

Вижте повече за Деми Ловато в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР