Поп звездата Ариана Гранде показа един от най-зашеметяващите тоалети на

...
Поп звездата Ариана Гранде показа един от най-зашеметяващите тоалети на
Коментари Харесай

Стил и сексапил завладяха червения килим на наградите „Грами”

Поп звездата Ариана Гранде сподели един от най-зашеметяващите тоалети на аления килим на премиите "Грами " в Лос Анджелис в неделя, заяви в. "Мирър ", представен от Българска телеграфна агенция.

Най-големите и ярки звезди в музикалната промишленост се събраха на церемонията, считана за най-важната в музикалния календар, и демонстрираха зашеметяващи тоалети.

Ариана Гранде бе в невероятна бална рокля вид Пепеляшка, визията й бе допълнена със сиви ръкавици. Роклята бе от многопластов сив тюл, а полата й беше толкоз голяма, като че ли всеки миг можеше да погълне певицата.

Лизо, която бе звездата с най-вече номинации за тазгодишната гала, се появи в дълга рокля в ангелско бяло, гарнирана с първокласна бяла кожена пелерина и бижута с диаманти. Корсетът на роклята и цепка доникъде на бедрото подчертаваха обилните форми на рапърката, която е на 31 година

Ослепителният й тоалет беше в ослепителен контрастност с избора на Били Айлиш, която остана вярна на стила си за първото си присъединяване в гала за премиите "Грами ". Тийнейджърката, която още с дебюта си сграбчи пет награди, заложи на черно и отровно зелено в жанр "Хелоуин " и в копринения си костюм, и в цвета на маникюра, и в спортните обувки, даже и в цвета на косата си.

Гуен Стефани заложи на семпла и изискан мини рокля в кремаво, обсипана със стотици перли. Като поклон към рока тя комбинира роклята с високи доникъде на бедрото ботуши на ток.

Бившата детска звезда ДжоДжо бе извънредно елегантна в сива рокля без презрамки. Актрисата Джамила Джамил също сподели отлична фигура на аления килим, по който мина с приятеля си, музиканта Джеймс Блейк. Актрисата бе в странна рокля, която осигуряваше видимост на част от бедрата й чрез транспарантен панел.

Американската певица Джой Вила дойде в червен отбор, с който показва поддръжката си за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Тоалетът на Джой бе решителен израз на възприятията й, като върху него с огромни букви бе изписано "Тръмп 202 ".

Рики Ребел също насочи ясно политическо обръщение с външния си тип на церемонията. Тя се появи в необикновен червен тоалет с каубойски панталони и прашки, а върху задните й елементи с мастило бе изписано "Отстранете това " като обръщение по отношение на процедурата по импийчмънт на президента Доналд Тръмп, която е в ход в Конгреса на Съединени американски щати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР