Поп тийн любимката Дара и бившето й гадже - певецът

...
Поп тийн любимката Дара и бившето й гадже - певецът
Коментари Харесай

Папи Ханс пак се закачи за Дара

Поп тийн любимката Дара и бившето й гадже - артистът и публицист Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, се събраха.

Двамата са възобновили любовните си връзки от към месец, само че единствено най-близките им знаят за възкръсналите им усеща. Някои пък разясняват, че откогато тя е в "Като две капки вода ", някогашният й още веднъж се е прикачил към нея, с цел да си прави реклама. От край време се разяснява, че връзката им е била просто пиар, като за Папи се шушука, че си пада по мъже.

За ъпгрейда на романа им се заподозря, откакто двамата си размениха любовни мнения под постове в обществената мрежа. Определено по-активният е Папи. На един от фотосите Дара държи два сока и пита феновете си кой избират, а Трендафилов сбито декларира: "Теб ", съпроводено със сърце. Няколко дни по-късно не пропусна да я поддържа и в "Като две капки вода ".

Дара и Папи бяха гаджета преди две години, като безспирно демонстрираха любовта си. След кат се разделиха, поетът влезе във ВИП Брадър, а на самия край на шоуто точно изпълнителката се бореше със зъби и нокти за успеха му, която обаче му бе измъкната под носа от Наско Колев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР