Поп сензацията Тита очаква второто класиране на кандидат-студентите в Университета

...
Поп сензацията Тита очаква второто класиране на кандидат-студентите в Университета
Коментари Харесай

Тита чака второ класиране в УНСС


Поп сензацията Тита чака второто класиране на кандидат-студентите в Университета за национално и международно стопанство. Чаровната русокоска, чието същинско име е Христина Христова, чака резултатите в компетентност „ Мениджмънт и администрация “, които се чака да на следващия ден, 17 юли. Подобна компетентност тя учеше в езиковата гимназия „ Пейо Яворов “ в Силистра.
За разлика от други свои колежки, тийн идолът е безапелационна, че няма да разчита само на музиката и желае да приключи висше обучение, което ще й даде солидна основа.
Тита се е насочила към отдалечена форма на образование,заради непръснато увеличаващия се брой на уговорките около музикалната кариера. Христова е наясно, че надали ще може да съчетава музиката с постоянна форма на образование, само че е твърдо решена да възнамерява по този начин участията си, че това да не пречи на ученето и изпитите в УНСС. Дистанционната форма на образование дава опция за независима подготовка и е създадена съгласно най-актуалните международни практики за онлайн образование.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР