Поп, рок и ненадминати имитации превзеха сцената на Като две

...
Поп, рок и ненадминати имитации превзеха сцената на Като две
Коментари Харесай

ТИТА нажежи сцената до победа в „Като две капки вода“

Поп, рок и ненадминати фалшификати превзеха сцената на „ Като две капки вода “ през миналата вечер. Победител в следващата нощ на имитациите беше ТИТА, която нажежи сцената с танците на Тина Търнър.
 
Хитовата изпълнителка се трансформира във вокален възпитател на Петя Буюклиева, която имаше за задача да се преобрази в самата ТИТА. Голямата изненада на вечерта беше появяването на Криско, който партнираше на Петя в хитовия дует.
 
Вечерта беше открита от Милко Калайджиев, който минути преди облика на Енгълбърт Хъмпърдинк показа с възприятие за комизъм, че към този момент се е лишил от извивките в гласа, даже и в песните си.
 
„ Всеки път те преоткривам. Справи се съвършено – обичам те! “, съобщи специфичният посетител на журито – Орлин Горанов, откакто Мария Илиева раздруса сцената с английски акцент и неуправляемите придвижвания на Кийт Флинт от The Prodigy.
 
Дичо се превъплъти в облика на Били Гибънс от именитите ZZ Top, а Папи Ханс получи първи аплодисменти за женски облик в шоуто с Lady Gaga.-->
 
„ Тази вечер не излизам като играч, а като победител “, съобщи Деси още преди появяването си на сцената с песента Man in the mirror. Певицата показа, че песента има значимо обръщение за нея, а в детството си е събрала повече от 5000 подписа с покана към Краля на попа.
 
Стефан Илчев сътвори един от най-позитивните си облици със Ceelo Green.  
 
След къса пауза, на 6 май феновете ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на шанса провокира Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова.
 
Дичо ще изпее едно от паметните части на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта ТИТА ще избира сред Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР