Поп певците Дара и Папи Ханс някога се афишираха като

...
Поп певците Дара и Папи Ханс някога се афишираха като
Коментари Харесай

Дара и Папи Ханс фатално скарани

Поп артистите Дара и Папи Ханс в миналото се афишираха като гаджета, само че с днешна дата не желаят и да чуват един за различен, научи HotNews. Бившите демонстрираха изрично неуважение един към различен на промоцията на колежката си Тита.

Наш кореспондент видя, че през цялата вечер двамата не се приближиха един до различен. Папи беше в дъното на заведението и надалеч освен от екс-тръпката си, само че и от огромна част от ВИП гостите. "Едва ли е предпочел да избяга от суетата на други в сектора. Все отново обича да е център на внимание ", разясниха обстановката присъстващи на събитието.

View this post on Instagram
A post shared by Papi Hans (@iampapihans) on Dec 6, 2019 at 8:53am PST

През цялата вечер някогашните не си споделиха нито "Здравей ", нито нищо. А да попаднат в общ кадър ей по този начин за стената на славата - задачата невъзможна.

Направи усещане, че през цялата вечер Дара не близна алкохол даже и единствено за наздравица, с което като че ли опроверга от дълго време ширещите се клюки, че обича чашката и постоянно протяга ръка към нея. Певицата, която се беше спретнала в лятно ансамбълче се наливаше с минерална вода и очевидно скучаеше.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР