Поп певицата Симона Загорова се вталява с фитнес, узна HotArena.

...
Поп певицата Симона Загорова се вталява с фитнес, узна HotArena.
Коментари Харесай

След като яко се ошишка! Симона Загорова се поти във фитнеса

Поп певицата Симона Загорова се вталява с фитнес, разбра HotArena.

Щерката на примата на фолка Глория всеки ден пуска сторита и фотоси в обществените мрежи, на които театралничи от фитнес залата. Хубавицата разкри пред своите другари и почитатели, че след празниците се е заела да извае тялото си и да се лиши вечно от килограмите допълнително, писа „ Телеграф “.

Симона отнесе много рецензии през годините поради фигурата си. По едно време тя спря с диетите и стартира да се вталява с фотошоп, с което стана за смях.

Поредното доказателство лъсна в средата на декември месец, когато Загорова и Глория гостуваха на „ На кафе “ по Нова. Тогава в ефир се видя, че Симона напълно не е толкоз слаба и съвършена, за каквато се показва в обществените мрежи, а тъкмо противоположното. Позирайки до майка си, младата певица изглеждаше много по-кофти и засенчена от родителката си и два пъти по-пълна.

Визията на Загорова „ впечатли “ и стигналият до върховете на бодибилдинга в Америка Слави Горанчовски. „ Гледам ги и се чудя… Коя е майката? “, насочи тънък намек към почитателите си той, без да акцентира каква е разликата сред родителката и щерката.

Феновете на фитнес първенеца незабавно започнаха с мнения в същия дух:  „ По-пълничкото “, „ Тя майката беше същото кюфте на нейните години, но след това се „ разтренира “ в операционната “, „ Набухтяла е леко щерката “ .

Други пък опазиха младата певица, че е в такава възраст, в която хормоните си споделят думата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР