Поп певицата Симона Загорова, която беше сред звездите в миналия

...
Поп певицата Симона Загорова, която беше сред звездите в миналия
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория действа зад гърба й

Поп певицата Симона Загорова, която беше измежду звездите в предишния сезон на най-рейтинговото музикално шоу „ Гласът на България “, ще зарадва на Коледа почитателите си с чисто ново парче. „ Достъп неразрешен “ е четвъртата й независима ария и дава обещание да се трансформира в шлагер. Брюнетката споделя, че концепцията за парчето е персонално нейна и даже майка й Глория не е била осведомена, че приготвя нов план.

В „ Достъп неразрешен “ се споделя за любовта, която искаш, само че която е невъзможна и носи със себе си единствено болежка. Симона разкрива, че парчето е въодушевено от съответен миг в живота й, само че избира да не дава изясненост дали той е обвързван с последната й половинка Симеон.

„ Понякога пътищата на хората се разделят. Това се случва както с другарски, по този начин и с любовни връзки “, е единственият коментар на младата певица. В плана се включва и Искрен Тончев-Искрата, който си завоюва хиляди фенове след присъединяване в шоуто „ България търси гений “.

„ На моя глава се обадих на Искрата, с цел да ми направи бийтовете “, споделя Симона, която залага точно на сътрудника си за аранжимента на „ Достъп неразрешен “.Освен на текста, певицата стои и зад концепцията на клипа, който е сниман в един от най-мразовитите зимни дни, като външните фотоси не престават половин ден.

Въпреки че се оправя професионално с всяка сложена й задача, минусовите температури не пощадяват Симона и тя получава студова алергия. Макар че поп звездата изненадва майка си с новината за новото си парче, точно в студиото на Глория се осъществя записът, който Симона персонално продуцира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР