Поп певицата Сантра е била пред самоубийство заради мъж, издадоха

...
Поп певицата Сантра е била пред самоубийство заради мъж, издадоха
Коментари Харесай

Сантра била пред самоубийства заради мъж

Поп певицата Сантра е била пред самоубийство поради мъж, издадоха пред „ Уикенд ” нейни познати. Брюнетката напълно неотдавна се отърсила от несполучлива връзка, която съсипвала целия ѝ живот и я отказала от работата.

В продължение на година и половина Сантра нямала нито сили, нито предпочитание да изпее даже една нота, настояват нейни близки. Младата изпълнителка изпаднала в дълбока меланхолия поради връзка с загадъчен мъж, в която не виждала никаква бъдеще. „ Тази връзка беше празна и това ме съсипваше ”, разказвала певицата. Нещастната обич повлияла пагубно на нейното психологично положение и тя почнала да получава паник офанзиви.

„ Това ѝ се е случвало и преди, само че беше съумяла да го преодолее. Безизходицата, в която я сложи връзката с въпросния мъж, обаче я върна на изходна позиция ”, разказаха  познатите на Сантра. Не е ясно тъкмо какъв брой е траяла въпросната „ пагубна обич ”, само че тя докарала изпълнителката до ръба на отчаянието. Певицата не желала нито да работи, нито да се среща с хора и съществено мислела за самоубийства. Това положение на цялостна незаинтересованост и меланхолия траяло година и половина.

В последна сметка обаче Сантра съумяла да го преодолее и все още била с различен мъж, влюбена и извънредно щастлива. Едва в този момент съумява да откри сили, с цел да пусне нова ария – парчето ѝ „ Целият свят ”. Според осведомени, в него певицата споделя за своята отминала нещастна връзка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР