Поп певицата Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън са прекарали

...
Поп певицата Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън са прекарали
Коментари Харесай

Пинк пребори коронавируса. Дарява $1 млн. за борба с болестта

Поп певицата Пинк и 3-годишният ѝ наследник Джеймисън са прекарали последните няколко седмици в изолираност, откакто се разболели от ковид. Това разгласи самата тя в профилите си в обществените мрежи.

По нейни думи двамата са дали негативни проби преди дни, само че той продължава да има висока температура трета поредна седмица. Когато разбрали за болестта си, към този момент са били подхванали изолираност в дома си. Следвали са строго инструкциите на персоналния си доктор.

40-годишната Пинк не скри недоволството си към управляващите – съгласно нея всички жители би трябвало да имат достъп до проби при потребност. „ Абсолютен неуспех от страна на нашето държавно управление е да не направи по-достъпно тестването. Тази болест е сериозна и действителна. Хората би трябвало да знаят, че визира млади и остарели, здрави и заболели, небогати и богати “, написа тя.

Освен това, Пинк разгласи подаяние на стойност 1 млн. $ за битката с COVID-19. Половината от средствата ще бъдат предоставени на спешен фонд във Филаделфия, където майката на певицата е работила в клиника по кардиология, а останалите 500 хиляди ще бъдат преведени по сметката на образувания спешен фонд на кмета на Лос Анджелис.

Певицата и брачният партньор ѝ Кари Харт имат две деца – 3-годишния Джеймисън и 8-годишната Уилоу.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР