Поп певицата Мария Илиева тръгва на турне.Това обяви самата тя

...
Поп певицата Мария Илиева тръгва на турне.Това обяви самата тя
Коментари Харесай

Мария Илиева с турне в страната

Поп певицата Мария Илиева потегля на турне.

Това разгласи самата тя в особено ионтервю, което даде за предаването " COOL..T " по bTV.

Гласовитата певица позволи екипа на предаването на една от първите подготовки преди началото на турнето на 9 юли в Пловдив. " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " ще показа най-големите шлагери на изпълнителката през последните 20 години, в които тя прави музика.

Снимка: bTV

Публиката ще чуе емблематичните „ Лунен сън”, „ Нищо”, “Alright”, „ Сама”, „ Крадена любов”, „ Чуваш ли ме”, “I Like”, „ Играя стилно”, „ Нека вали”, „ Всичко” и други под нов аранжимент, за който се е погрижил пианиста Милен Кукошаров. Музикален шеф на поредицата концерти ще бъде Георги Янев, с който Мария Работи още от времето, в което е начинаеща певица.

Мария Илиева е избрала на сцената до нея да са някои от най-хубавите български музиканти – Георги Янев (музикален шеф и китарист), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (аранжименти и клавишни), Васил Вутев (барабани), Младен Димитров (перкусии, програминг и синтезатор), Евден Димитров (бас китара).

В изявлението за " COOL..T " Мария Илиева приказва за това по какъв начин специалността я е трансформирала като човек, какъв брой другарства е изгубила по пътя и коя думичка синът й Александър споделя най-сладко.
Снимка: bTV
Турнето на Мария Илиева стартира от 9 юли в Пловдив, минава през Бургаз на 14 юли, Варна на 16 юли, следва оповестяване на дата за Велико Търново и приключва с огромна концерт в София на 22 октомври в зала 1 на НДК.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР