Поп певицата Мария Илиева призна, че честите й пътувания до

Поп певицата Мария Илиева призна, че честите й пътувания до ...

Мария Илиева: Живея в Щатите и у нас.


Поп певицата Мария Илиева призна, че честите й пътувания до Щатите не са свързани просто с почивка и отдих, а защото от части се е пренесла да живее там. Неотдавна в Инстаграм тя публикува поредица от кадри от лайфстайла й в Маями, но не отговори какво точно прави там. 

"Всъщност живея там от време на време със сина ми. Имам проекти по които работя, защото ми е интересно да обменям мисли, идеи и опит с хора от американския шоубизнес, който ни е доста далечен тук у нас. Имам планове, но нещата не се случват толкова бързо", призна певицата в шоуто на Николаос Цитиридис.

Все пак певицата смята, че нищо не е по-хубаво от родното ти място. "Светът е толкова глобален, че няма никакъв проблем да прескачаш географските граници, които си пожелаеш. По-скоро предизвикателствата, тези които са в главата", коментира още звездата.

Тази година тя навършва 20 години на сцената. Един от най-големите й гафове за този период е в началото на кариерата й. "Излизам на сцената в един провинциален клуб, където нямаше условия за живо пеене. Докато свикна с идеята, че ще трябва да се пее на плейбек ми беше супер трудно, имах чувството, че хората ще разберат и ще ме упрекнат затова, че не пея на живо. Пускаме плейбекът, обаче дискът като почна да прескача на песните ми, в този момент направо потънах в земята от срам. В този момент казах да спрат всичко и започнах да пея акапелно "Лунен сън". Обърнах дефекта в ефект. Имам случай и в който токчето ми се заби между две даски. Спънах се и паднах напред", спомни си певицата.

Източник: hotnews.bg