Поп певицата Мария Илиева отрече слуховете, че е бременна, но

...
Поп певицата Мария Илиева отрече слуховете, че е бременна, но
Коментари Харесай

Крие ли спонтанен аборт Мария Илиева?

Поп певицата Мария Илиева отхвърли слуховете, че е бременна, само че по този начин с половин уста удостовери, че е надебеляла. Истината обаче е някъде по средата, тъй като при започване на есента пред близки тя е декларирала, че е бременна и даже е отказала няколко уговорката, разкриват източници на "Уикенд ".

След плъзналите клюки, че е бременна, които тя настойчиво отхвърля, остава въпросът какво се е случило с бременността й? След като тя още веднъж е дейна в обществените мрежи и тв студиа, остава само вероятността Илиева да е изгубила плода, разясняват от медията. Изключваме тенденциозен аборт, защото певицата сама призна, че има нов обичан до себе си, който най-вероятно е бащата на изгубеното бебе.

Изпълнителката на шлагера отпреди две десетилетия „ Лунен сън " очевидно е качила най-малко 15 кг. От край време Мария се подлага на всевъзможни диети, с цел да се втали, само че те рядко имат дългогодишен резултат. И килограмите се завръщат с по този начин познатия „ йо-йо резултат “.

42 годишната певица нееднократно се оправдава, че най-важни са музикалните й качества, а не размерът на дупето, само че е реалност, че на обработени фотоси наподобява много по-различно, в сравнение с онлайн. В последните й изяви на дребния екран Илиева прозорливо бе избрала необятни черни облекла, съвсем като Наталия Симеонова, само че даже и това не й оказа помощ да скрие големите прасци, бедра, гуша, бузи и ръце. Поп певицата е качила най-малко 15 кг над естественото си тегло и към този момент умерено догонва Андреа от най-дебелия й интервал, допълват от „ Уикенд “.

През януари 2018 Мария Илиева роди първото си дете, малко откакто навърши 40. Връзката с бащата на дребния Александър - Георги Михайлов бе прекъсната малко по-късно, като певицата остана самотна майка и стартира да отглежда бебето благодарение на майка си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР