Поп певицата Мария Илиева не премълча мнението си за свои

...
Поп певицата Мария Илиева не премълча мнението си за свои
Коментари Харесай

Мария Илиева: Озлобените бивши са нещастни хора!

Поп певицата Мария Илиева не премълча мнението си за свои екс-половинки, някои от които остро порица. "Озлобените някогашни като цяло са нещастни хора, лишени от себеуважение ", отсече звездата в изявление за списание "Ева ". "Предателството и безграничното безсрамие на простака ме отвращава ", споделя още тя.

Феновете на изпълнителката на "Видимо удовлетворени " заподозряха думите й да са ориентирани главно към младият рапър Атанас Колев, чието име бе спрягано като гадже на Мария дълго време преди да стане ясно, че тя е бременна от 12 години по-младият от нея Георги Михайлов.

Авантюрата й с участника от X-Factor приключи много пагубно, като Илиева наказа гения, изтривайки всичките му видеоклипове с милиони гледания от водещите платформи за видеосподеляне. След дейностите й Наско скочи против певицата с гневни постове във Фейсбук. До момента някогашният кадър на застрахователния бизнес, безмълвно подминаваше изявленията му.

За актуалната си половинка и татко на предстоящото при започване на 2018 година бебе, певицата изясни: "Да, Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са числа, които нямат непременна връзка с държание, психика, визия. Не слугувам на публични клишета и упования, тъй като имам по-важни занимания ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР